Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Frusna grenar


Apriloväder

Frusna trädgrenar
strävar mot ljuset i tungt
apriloväder




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-06 19:25



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Aprilväder väl fångat här. Fint.
2021-04-08

  Gunnel Eriksson VIP
Bra ämne för en haiku
med årstidord, som det gärna
ska finnas.
2021-04-08

    Lena Staaf VIP
Du fångar fint den trista känslan när april slår bakut.
2021-04-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Bakom de frysta grenarna finns drömhorisonter.

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/other/cylinderformat-moln-%C3%B6ver-finska-viken/vi-BB1flxJQ?ocid=msedgntp

2021-04-06

    ej medlem längre
Fint Dennis
2021-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP