Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
koltrastens vänner


Färgskalor


Virvlande i fantasin

orden,svåra att fånga

Fladdrande som vårens
citrongula fjärilar kring

svårfångade med
fjärilshåv

färgade av dröm
och intellekt

Det harmoniskt
grönskaliga orden tycks
har fastnat i skogens sus

De vemodigt svarta
bland koltrastens vänner




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-07 11:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Orden som färger, fjärilar och fåglar, där tanken fastnar hos det sorgsna.
2021-04-08

  Kungskobran VIP
Jag är fast
för denna fantastiska trast
som med sin underbara röst
ger människan hopp och tröst
2021-04-08

  Kajan VIP
Tycker om att texten begär tid, för att läsas. De ibland tvära kasten från slutet av en strof, till nästa; gillas; liksom dikten.
2021-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Trastsafarirörelsen.
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP