Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härbärget


Under samma tak

Glappet mellan
då och sedan

Checkar nuet in




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-08 11:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Verkligheten hinner alltid i kapp
2021-04-09

    Lena Staaf VIP
Allt hänger ihop. Fast man knappt hänger med. Vart tog nuet vägen?
2021-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP