Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anki min kisse först nikita 10 år. dog 2017.sensotis 2021 3 år sen du anki 17 år. 3 katter på yra år.man vet aldrig vad händer . ena dagen finns vi .nästa ett minne varför döden


dödens timme.

dödens timme är här..
du kisse jag har kär..
nu är du i himmelens stad.
jag satt och bad.
att du skall se ljuset.
.från mitt hjärta bruset,
jag stod med mina händer
om dig när dom dig sänder.
till himmelen opp.
där du blir fri i din kropp.
kisse ser på dig gråter.
vi kanske aldrig förlåter..
döden som ditt liv tog.
när du i minna armar dog..
nu du till himmelen får fara..
där skall du alltid vara ..
kisse du mig många tårar ger.
när jag på dig ser.,
tack för dom 17 år.
jag inget förstår.
av birgitta skrev i dag ,ja döden du är den ända som aldrig över ger eller sviker mig. du verkar älska mig kram skrv 8 .4 2021




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-04-09 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP