Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NEJ, DU VILL HA DET PÅ D I T T SÄTT

Ekumeniskt myspys

Oförargligt och bra

Inga vassa kanter

Oskarpt ska det va'

Tjofaderittan lambo!

Kyrkans famn är så bred

Där kan du finna allting

utom ett rakt besked

 

Här vill man kompromissa

Sanningen är non grata

Man vill ju inte bli som -

hu så hemskt! - Maranata...

Fortsätter be om ursäkt

skämmas för Frälsaren

ÄNDÅ tror ni att ni ska

komma till himmelen!

 

Ärkebiskopen LJUGER

prästerna likaså

Endast vår Bibel duger

Den kan man lita på

Kyrkan förblindar massor

lockar med spädbarnsdop

Kollekten ger klirr i kassor

hos denna drivna hop

 

LARZ GUSTAFSSON 10/4 2021

 

För Guds skull, och din egen: Lämna Svenska Kyrkan! Hämta utträdesblanketter på pastorsexpeditionen i dag!

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 615 gånger
Publicerad 2021-04-10 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP