Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårrus...bagatell

 

 

Älskade öppna

din himmelsblå blick för mig

låt mig få känna

ditt sammetslena bladverk

rinna mellan fingrarna

 

får lust att kyssa

knoppen du döljer glittrar

av dagg låt drömmen

bli sann väck mig varsamt ur

vinterdvalan är över

 

när bäcken flödar

över sin bredd bäddar jag

med rena lakan

i min bädd välkommnar jag

dig älskade vårvärme

 

till ett hudnära

passionerat möte i

min blomstersäng ska

vi nalkas gryningen i

sällsam lust och fägring stor

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-11 15:07



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Varm och sensueii.
2021-04-11

  Sparvögat VIP
En fantastisk, lustfylld dikt till vårens ära...
2021-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP