Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom inte hit

kom inte hit,
jag åker på en nit.
du driver mig till vansinne.
du finns i mitt minne.
du finns i min kropp och själ.
du fattar jag vill dig väl.
tankarna vi till varandra sänder.
.du har mitt liv i din händer.
känslorna du mig ger.
när jag på dig ser.
.dina känslor är som is.
du tror du är klok och vis ,'
jag tror du var mitt öde,
hoppas du inte blir din döde-
känslorna jag känner mig fast.
nu mitt tålamod brast .
du är min evige kärleks källa .
jag vill dig till jorden fälla.
minna känslor inte brunnit ur , det kanske är din tur.
du tror det här är ett skämt.
kärleken lurar dig jämt av birgitta skrivit i dag




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-11 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP