Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olust


Döden

Döden ger olust
vill ej ha dig i närtid
lämna mig ifred




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-14 05:59



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Bra haiku om det som är oåterkalleligt.
2021-04-27

  Monica Lindgren
Ursäkta att jag råkade klicka två gånger. Ett oskick som jag försöker vänja mig av med!
2021-04-25

  Monica Lindgren


Bra dikt, men jag har nog redan kommenterat den.
2021-04-20

  Monica Lindgren


Bra dikt, men jag har nog redan kommenterat den.
2021-04-20

    Lena Staaf VIP
Döden är så definitiv. Därför vill vi inte ens tänka på den. Men det borde vi.
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP