Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ FORT MAN YPPAR SIN ÅSIKT

Så fort man yppar sin åsikt

då "OFREDAR" man

Så fort man skriver en sanning

för att man vill och kan

Var finns det VERKLIGA förtrycket?

Vem ligger bakom det?

Det är ganska lätt att avgöra

Man behöver ej vara profet

 

LARZ GUSTAFSSON 14/4 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2021-04-14 10:14



Bookmark and Share


  Thylacine
Det finns vissa för tiden populära undantag, men i övrigt förväntas man tassa på tå nu för tiden.
Bra skrivet!
2021-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP