Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resning

Ibland är nuet ett stilleben

Du kanske ser

Trädkronan har för alltid sin plats
Den återgår aldrig till sin resning




Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-15 15:20



Bookmark and Share


  ULJO
Så sant
2021-04-15
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP