Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur ide


Vårvärme

Vårvärmen kommer
verkar få folk att vakna
ur vinteride




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-04-16 14:35



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Absolut! Nu kryper de fram ur sina hålor.
2021-04-16

  Sparvögat VIP
Ja våren får folk piggare och gladare...
Så även mig
2021-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP