Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Alexanderbreven: Förstärkaren. Av blyvitt 2021-04-16. Datum står här för då läsningen kom till.


Kommentar på en text (2136) nytrimmat






Försöker mig inte på att texten sjunga,
ej heller den läsa sittandes i min gunga,

men förleden härom väl just,
kom i vinden fläkt samt pust,

titeln på tungan så som smakade,
likt doft av bullar strax bakade...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2021-04-16 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP