Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kan jag uttrycka mig mera kryptiskt? Tanken bakom är förstås att verka vara tydlig för den som tror sig förstå budskap och språk, sätt att förmedla. Därför kan blickar säga 'så mycket', bara en kastad blick åt rätt håll, även getögat...


Alla vilda djur slåss för överlevnad






Motivbilder för agerande brukar handla om det
som verkar ligga nära till hands. Ett problem med
att skapa odjur, är att de utanför sin egen nytta,

själva skapar grund för att överleva. Även den
strängaste kyla, utfrysning, försök till pausande,
för att kunna leverera, när leverans är svar på fråga.

Utrymme finns för möjliga missförstånd, avsiktliga
eller underförstådda. Vad som sagts eller verka ha
sagt, ha menats eller verkar ha menats. Ungefär som

kär lek. Passion är lek även det, som maktspel på
olika nivåer samtidigt. Som kattens lek med råttan?
Vem betalar vem, i vilken sorts valuta? Film och

serier är teater, men teater är för dens skull inte
samtidigt film eller serier. Det mesta är spel, som
att skriva en bok, med ett före, ett under tiden samt

efterspel. Ibland byter vi bara ansikten (roller) utåt
med varandra. I varandras och andras spår vi går.
Gamla idéer blir som nya, blott modet varierar.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-17 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP