Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleks karusellen

jag vaknade opp.
för framtiden fans hopp.
en tanke jag dig sänder.
allting i värden vänder.
ta en dag i taget.
tänk på det inre jaget.
jag ger dig o ger dig i stunden,
men ändå är du i avgrunden.
du ville mig nära vara.
jag är ingen fara.
du trodde jag inte ville väl.
du kände inte alt i min själ.
nu jag till himmelen åter vänder.
jag dig all kärlek sänder.
tro på dig själv varje dag .
så orkar du ta nya tag.
nu längtar jag efter dig varje minut-
till hela mitt liv tar slut.
av birgitta skrev i dagtack gode gud måndag tre veckor jag opererade mitt öga .
snart nästa öga . sen kan jag sitta och skriva om jag får lust.
jag har känner 8 stycken som dött sen nyår.
sen två av mina katter på mindre en tre månader
så var rädda om varandra livet ärv ett lån . så är mitt liv nu.




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-04-17 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP