Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I rapport i tv ett, påstås det att 'förintelsen under andra världskriget' är att likna vid 'världens största brott. Om det går det att diskutera. Massutrotning av människor har skett i politiska utrensningar då och då, varför betyder just WWII 'mest'?


Hur fungerar 'god tro', tro?






Staden, byn, platsen ligger nog kvar.
Gör du?

Ligger du likt Kronblommor i soffan,
eller arbetar du, bara 'ligger i'?

Prästkragar sägs vara en sorts blommor,
där udda sägs vara 'udda' eller 'jämt'.

Frank är minsann ingen soffpotatis.
Likt Beatrice sof(f)tar han i sin fåtölj...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2021-04-18 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP