Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genast


Folkräkning

Hur många är vi ?
vi måste bli räknade
folkräkning genast
det fuskas för miljarder
skatter till bedragare




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-19 09:17



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Ja, det är sant att det finns korruption. Men det är ändå positivt, att det kommer till vår kännedom - åtminstone en del av det -. Vore värre att leva i Ryssland eller Kina, för att inte tala om Nordvietnam!
2021-04-20

  Monica Lindgren


Ja, det är sant att det finns korruption. Men det är ändå positivt, att det kommer till vår kännedom - åtminstone en del av det -. Vore värre att leva i Ryssland eller Kina, för att inte tala om Nordvietnam!
2021-04-20

  Dennis Brinkeback VIP
Det är myndigheter och politiker som gör fel.
2021-04-20

  Dennis Brinkeback VIP
Du feltolkar av ideologiska skäl.
Folkräkning är för skattebetalarnas och Sveriges bästa. Välfärden är till för de dom som vistas här lagligt. Hörde i dag att Malmö
Betalar socialbidrag till dem som rättsligen inte har rätt att vara här.
2021-04-20

  Ulf Carlsson VIP
Även om denna "Tanka"-strof är rätträknad i stavelser fördelade på fem versrader, liknar den alltför mycket ett vanligt Facebook-inlägg med fem huvudsatser utan logisk koppling.
Tankans huvudtanke lyser dock igenom; det är invandrarna som fuskar!
2021-04-20

  Ulf Carlsson VIP

2021-04-20

    lydriket
Du skriver kunnigt om en utbredd förskingring av skattemedel, vilket underlättas av de politiserade (läs: socialdemokratiska) myndigheternas försumlighet avseende återkommande folkräkningar.

"Folkbildningsrådet" är numera i praktiken socialdemokratiska mångmiljontransfereringar av skattemedel till röstfiske och utan möjlighet till insyn samt regelmässigt direkt i strid mot skattebetalarnas och Sveriges vitala intressen.
2021-04-19

  Staffan Nilsson

Mystiskt!
Folkräkning som bot för bidragsfusk?


2021-04-19

  Gothian X
Öka invandringen!
2021-04-19

  Koloristen
Stoppa invandringen!
2021-04-19

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ja, det är vettigt att jag bodde i ett sådant tillstånd där folk räknades varje år i januari, och på skolan hade eleverna inskrivningsnummer på sina uniformer, i skolan på den till marinblå sarafanblusen.
då implicit vi var artiga och hälsade med god dag.
men nu i Sverige jag ser barn ser ut som vagabonder på gatan.
2021-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Det måste bli bättre kontroll
nu läcker statskassan som ett såll.
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP