Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdom


En livslång resa
från smått till stort

Har vissa av oss
redan gjort

Kanske är det
en resa värd att beakta

Och med nyfiket sinne
betrakta




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-19 10:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets resa och dess betydelse.
2021-04-19

    Lena Staaf VIP
Ju äldre man blir,desto mer tittar man bakåt och summerar. Det är nog oundvikligt.
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP