Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommor till mej

jag vill bara ha, .
blommor av dig dig.
en korg med blommor .
i mitten ett hjärta.
där skall det stå.
,jag sänder dig kärleken.
i all all evighet
du är det bästa jag vet,.
skriv så tänker jag i dag.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2021-04-19 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP