Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paradisets port.

min kärlek brinner .
i hela min kropp.,
undrar när jag ,
till himmelen kommer -
när den gyllene stegen.
dom till mig sänder,
att ville vara i faderns händer.,
jag tar e mot min dag.
tar varje tar varje dag e mot .
snart r min tid på jorden slut.
till des får jag stå ut.
,jag sänder kramar till alla mina kära.-
.dom kommer alltid .att vara mig nära.
jag skall åka till paradisets port ,
bara det går fort ,.
skrev i dag av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2021-04-19 13:27



Bookmark and Share


  Niliboy
Varför så bråttom.? Det fins ju så mycket gott att göra för jorden, de gröna å nästan!
2021-04-19
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP