Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crescendo

Intensiv är vårens ton
och takt

Och fastän den inget
har lovat och sagt

Så är den lik någonting
som en gång flytt

Som i ett stigande crescendo
Nu ska börja om på nytt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-19 13:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Gillar det musikaliska greppet om våren.
För mig slår två "och" så nära varann knock out på det fina ordflödet. Kanske är det så det ska vara för att ge relief åt crescendot
2021-04-21

    Lena Staaf VIP
Fin beskrivning av hur våren liksom tar sats. Så känns det verkligen!
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP