Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ränner

Du minns dina första tårar

Ännu fler nu

Om nuet kunde





för alltid vara nu

Ränner icke något igår






Från igår




Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-20 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP