Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenaden

I dina drag lever kärleken
varje grop en röst ett minne.
Längs gärdesgårdarnas stråk
i dess sträckningar
formar landskapet vårt perspektiv.




Fri vers av Margit Grell
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-04-20 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns en rörelse i din text och en närmast sakral ton, en betraktelse av liv.
2021-05-05

  Sparvögat VIP
Vackert tecknat om ett långt liv tillsammans i kärlek...
2021-04-20

  Kajan VIP
Helt underbar text där människan, livet och omgivningen sammansmälter till ett. En stillsam skönhet lever i dikten.
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell