Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag har inte ens tid att skriva en mer originell dikt)


Broderi

Att leva med dig
är något annat
jag har inte tid
att skriva poesi
för dina ord
avdunstar inte
du har sytt in dem
i mitt skinn

Du talar så vackert
och lär mig om musik
jag behöver varken
famla eller städa,
du hinner alltid
med mig
och hinner alltid
vara nog

Så jag har inte tid
med annat
än att älska
hos dig
jag har inte tid
att dikta
och leva
i en fantasi

Min fantasi
den är här
och mitt förstånd
det är tappat,
min kropp
den är broderad
av dina kyssar
de liknar blommor




Bunden vers av minblekakind VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-04-22 14:10



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bildrikt vackert. En bra text.
2021-04-22

    ej medlem längre
Teman vävs in i dikten på ett elegant sätt
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP