Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bryta mig fri

Jag är en naturkatastrof
En brand som rasar
Ett raseri som bränner
Alla broar fram mot grönare länder

En tsunami som lockar
Med ny strand
Innan den böljar och söndrar
En kraft som gör stickor av stockar

Jag är kontinentalplattor som krockar
Jag är self sabotage
Ostabil jord
Jag har inga nycklar
Saknar lösenord

Jag är en vulkan
Ett pyroklastiskt flöde
En vild orkan
En smittsam pandemi
I torkan är jag

Ett fyrverkeri






Fri vers (Fri form) av Estelle VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-22 15:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
En gudinna, helt enkelt.

Skönt vurmat!
2021-05-16

    ej medlem längre
En dikt med inslag av smakfulla rim som ger den en rytm utöver de välanvända symbolerna
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP