Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för det.

du gav,
tron hoppet och kärleken.
jag trodde på dig
det gick väldigt bra.
-jag var inte rädd.
.jag klarade det ,
att tro tro bara på mig själv.
jag har tvivlat sen 2016,
sen jag fick stroke..
när jag inte kunde se och gå.
.nu är jag åter jag.
men jag tvivlade på mig själv.
då sänder du i minna tankar .-
tro tro bara på dig själv,
nu är rädslan på måndag.
jag skall operera mitt andra öga.
gå det bra eller hur går det.
tack för alla mina barn. precis alla mina kära.
tack för mina två söner som är änglar .
tack för dom åren jag fick med dom -
jag förlåter dig i din himmelen . hade du och jag inte träffas
hade jag inte haft mina barn o barn barn.
tack gode gud för alt. skrev nu av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-04-22 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP