Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tappar mitt jag

säg inget fråga inget,'
håller jag på att tappa mitt jag.
ja såg dig jag blev så glad ,
vad håller jag på att bli ,.
bli bli galen i dig,
känslorna i mig brinner,.'
. .när jag dig i alt finner .
vad håller jag på med.
jag blir rädd rädd.
när jag tänker på dig ,
både dag o natt.
du är min underbara man,
-som jag drömde om.
du finns i mina drömmar.
undrar om det en dag blir sanning i mitt liv
skrev nu av birgitta ta hand om alla mina kära.'
både på jorden o himmelen




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-04-24 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP