Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paradisets port,

tack till dom som gillade paradisets port
jag skrev den är jag inte mådde bra.
har två söner som är änglar .
tänkte på dom fickm6 stycken barn.
vuxna nu det känns som jag inte har nåt i bland.
ångesten står i stora lågor .
förtvivlan står i stora lågor .
jag skriver o skriver .
bli bli fri från mina tankar .
mina bar får jag aldrig åter .
i bland finns det glädje i bland finns det hopp.
i blad finns det ljusa dagar i bland finns mörka dagar,
får man bara sova ut lir det bara ljusa dagar.
jag har misslyckas med mycket i mitt liv.
men jag har lyckas ta hand om mina 6 st .
barn ensam till dom blev vuxna,
det var kärleken till dom jag ville att dom skulle ha det bra.
ja nu sitter jag härv o skriver det nu.
var bara rädda om varandramen dag tar bara alt slut.
av birgitta





Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-04-24 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP