Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att stundom söka förklara verkligheten för menigheten. Åtminstone min egen verklighet och den är verkligen inte helt lik din.


Dagens nyplockade ord 2021 04 25






Provokativ
är inget loco motiv,
även om det kan kännas lätt
som att överkörd bli, av bussen,
av verklighetens litet bjudande äventyr, lockelser.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 355 gånger
Publicerad 2021-04-25 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP