Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min ruin är ej nog brant


att ruinera sig ren


vi skriver röda kort med våld
ligo ska sitta fint, det är öppet
lillan är stor och korten är vild
till vår salu, en skål efter stängt

det ordnar sig, ditt skämt
facklans fingrar enas
inlåsdagar som knappt ens en
hudlösa äventyr för olika

vi öppnar med att öppna våld
mot öppningen vi motar öppen
öppet stor och kort och vild
knivhotade till dans innan stängt

död och kärlek då, grinolle jämt
vi äter där tårar renas
du visste vad som händer sen
där kyrkråttor blir trorika




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 136 gånger
Publicerad 2021-04-26 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd