Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Högmo, Norduppland, någon gång på sextiotalet. Och jo då, det är faktiskt jag.


FLYGER UNDER RADARN

Flyger under radarn

Lägger inte två strån i kors

Flyger under radarn

Skulle vara skapt som en nors

om jag lyfte luren

om jag tog initiativ

Flyger under radarn

Sådant är mitt val och mitt liv

 

LARZ GUSTAFSSON 26/4 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2021-04-26 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP