Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett naturfenomen


Stormstyrkan

En kraftmätning
mot min ruta

Från stormen
här utanför

Kanske vill den
mig bara något

Som den inte tycker
jag hör

Men den kan väl
ändå inte veta

Vad jag gömmer
här i min borg

Ändå tycks den
med all sin kraft

Vilja dela
min sorgsenhet

Kanhända vill den
komma hit in
och trösta mig
med sin styrka

Och sin stormiga
erfarenhet




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-26 11:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Storm ger ofta en kuslig känsla men här besjälar du den och gör den riktigt talbar.
2021-04-26

  Kungskobran VIP
När rutorna skallrar är det fara å färde
släpp inte in gå inte ut, en tall kan välta över dig
2021-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Stormtrupperna bådar sällan gott.
2021-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP