Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem driver med mig nu.

vem driver med mig nu..
tror ni att jag är dum..
så dum att gå på.
ja allting det är ni som.
är så duma det kanske,
det kanske är jag som driver .
just driver med dig ,är ni dumma.
jag går inte på vad ni säger.
ni är så dumma i era tankesätt.
förstå i från mig.hos mig.
när jag hör att ni inte är min närhet .
jag mår bra när ni försvunnit ,
från mig för alltid.ni har sprungit på fel käring .
jag ger mig aldrig, tänk aldrig ,
minn vilja når aldrig nån på ,
det kanske är jag som lurar er..
till dig från mig.jag lyssnar aldrig på en man,.
ja möjligen om jag fastnar i min kärlek till den mannen
då kanske jag kan ändra mig det får tiden utvisa.
skrev nu . skrev till en person det ärv kula att jävlas tillbaka så får dom känna hur det känns.av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-26 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP