Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trevar


De vilsna

Vilsna människor
trevar efter en lösning
sommardäck ska på




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-04-27 22:24



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Rolig och överraskande tredje rad.
Bra!
2021-04-28

    Lena Staaf VIP
Riktigt fyndig text som beskriver både det inre och det yttre livet.
2021-04-28

  Monica Lindgren
I alla fall en konkret lösning på ett konkret problem.
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP