Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT NYTT LIV TOG FORM

När jag kom till Dig 

var jag härjad av storm

Men då fick jag se

hur ett nytt liv tog form

Fast jag hade hädat

och förnekat Dig 

blev jag sedan varse

att Du älskar mig

Nåd utöver nåd

Det höll att bygga på

Världen stormar än

men jag är trygg ändå

 

LARZ GUSTAFSSON 28/4 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2021-04-28 07:42



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Ödmjukt om trosvisshet.
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP