Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarellen Kommunikation


• Bild och text 25

Vi talar
samma språk,
tystnaden




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-06-23 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP