Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

Med älven ska tårar rinna
fukta de marker på nytt
vi lärde känna.




Fri vers av Margit Grell
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-28 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert fångar du livets kretslopp och hur sorgen kan bära frukt om något nytt.
2021-05-05

  Kungskobran VIP
Med blod svett och tårar skall nya marker byggas
2021-04-29

  Elinor Sörensson VIP
Vacker text.
2021-04-29

  Kajan VIP
En levande text som jag upplever som mjuk och i rörelse, som älven.
2021-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodsvackert!
2021-04-28

  Lottie Ålhed VIP
Vackert!
2021-04-28

  Sparvögat VIP
Så vackert...
2021-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell