Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gåta. Bajamaja på hjul. Lösning. Dass Auto. En till? Två män står småfulla vid varsin pissoar på en toalett. Den ena börjar sjunga några ord 'A kiss is just a kiss...'. En till? Äldre gosse gillar ärtor och att slå en sjua i England, or just a pea...


Avdelningen för korta texter i urval





(Avdelningen för korta texter
i urval från mobil under 2021.

Avstavat är kul ibland,
det blir så udda texter i det fallet.

Det blir som att använda
engelsk stil på svenska ord.

Så oavsett om det är men ingen,
det blir mer spänn ande på så vis.)


Mitt själv för tro ende är ofta på topp,
bland rena främlingar. De känn er mig inte
och glatt där för över såväl 'roder'
samt bes lut sam het.

Med varm hand, kort sagt. Att jag tar på mig
ledar trö jan, ber or mest på att jag ser illa på,
då någon ann an sök er sig på den spor ten.

Jag tror mig helt en kelt om att kunna pre st era.
Det stig er mig för stå s en sm ula åt huv ud et.
Men skall någon alls vara som o drägligt klok
el ler vis, jag prov ar gärna för roll en.

Det är när jag är bland lik ar (som tror sig
känna mig) befinn er mig. Som jag krymper
till en liten och kom pakt boll, för vand las
till ett just så dant där 'nä hä'?

(För sök att läsa en väl isär tag en text
blir till den verk liga ut man ingen)

Och nu några alternativa titlar på filmer o böcker
Sju sågade livet
Sju frågade livet
Sju hängda i en tvätt stuga
En hängde i Liege
när de andra gick på bin go
och så var de bra lika Din go
De verkligt gul a åt ta Ring o




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 371 gånger
Publicerad 2021-04-29 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP