Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppfostran


Stenkastning

Stenkastning mot buss
hur uppfostrar ni pojkar ?
vinterdäck ska av




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-04-28 22:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Riktigt illa! Här måste föräldrar och en samfälld vuxenvärd ta sitt ansvar.
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP