Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppfostran


Rånade barn

Barn blir rånade !
hur uppfostrar ni pojkar ?
träden knoppas nu




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-29 07:12



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Rolig och provocerande text!
2021-05-05

  Koloristen
Fri uppfostran eller likgiltiga föräldrar skapar problem. Ansvariga föräldrar borde debiteras för dessa.
2021-04-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
När barn är uppfostrade med märkeskläder och prylar och inte skiljer sin ålder i smink, utnyttjar naturligtvis barnen sin unga ålder som används av vuxna för att fånga ett leende medvetet om att deras föräldrar lurar med händerna. Medan familjepsykologer ursäktar det som , kleptomaniak barn, när det faktiska arbetet organiseras läggs till av familjen.
När jag var barn på väg till skolan fanns ett körsbärsträd som slog körsbärsgrenar delvis över gatan och delvis i mannens gård vid skördetiden fick vi i uppdrag hemifrån att gå runt stigen.
2021-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP