Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljus och mörker

ljus och mörker.
från dag till dag.
det är bara ta nya tag.
längre fram i nästa timme,
kan stjärnorna glimma.
ser och tittar ut.
alt som en dimmig syn.
jag tittar oh tittar .
jag vill naturen se.'
den gör mig glad jag ler.
jag blir så trött av alt.
just nu känns livet kalt.
jag blir besviken på många dar,'
blir i min timme jag .-
till himmelen far .
då flyger jag till himmelen opp.
den ger mig kärlek tro och hopp-
en dag är bara alt slut.
till skrev den 4.5.2021bara kämpa på av birgitta





Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-05-05 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP