Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen blev aldrig san

drömmen blev aldrig san.
att jag lyckan fan.
jag drömde om dig samma man.
drömde om dig alt du kan.
en dag kom jag på.
det blir aldrig vi två.
jag kan aldrig förstå.
att jag aldrig lyckades nå.
jag är rädd för känslornas brus-
i hjärtat ett evright sus.
du flyger omkring mig jämt.
du tror att kärleken är ett skämt.
en dag jag aldrig fatta.
jag får aldrig vara glad och skratta.
du upptäckte mycket i mig.
får bara tacka dig,
alt det jag i mig gömde.
när jag om dig drömde.
alt jag trängde ner i djupet.
det som ramla ner i stupet.
nu jag till livet återvänder,
jag till dej en tanke sänder.
tack för alt du mig gav.jag är ännu inte nere vid in grav
skrev i morse, jag tänker o tänker sitter o bara och tittar rakt ut .
vill ge det till mina barn barn, den dagen jag inte finns,
dom ser hur jag förändras sen döden tagit två av mina söner .
sen alla sjukdomar sen probem med ögonen,
men jag är jag igen när jag mår bra igen. så är mina tankar i dag av birgita




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2021-05-06 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP