Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
John, jag önskar dig en lättsamt död. bekännelsens mysterium är heligt, du har lossat syndens mysterium och du kommer att förlåtas av Gud


MI5 medger på sin dödsbädd att han mördade prinsessan Diana

The Royals Are Reptilian Cannibals - The Queen & The Missing Children #754 - YouTube

David Icke royal family cannibalism 1 of 4 INVISIBLE LYCANS TEAM!!! - YouTube

Agent MI5 medger på sin dödsbädd att han mördade prinsessan Diana på kommando

Av Admin Senast uppdaterad 6 maj 2021 Zestradar

*En döende brittisk underrättelsesagent gjorde en rad bekännelser efter att ha fått höra att han hade några veckor kvar att leva, inklusive det faktum att han beordrades att mörda prinsessan Diana.

Den pensionerade 80-årige John Hopkins, en operatör för den brittiska underrättelsetjänsten Mi5 och den brittiska regeringen, påstår sig ha utfört 23 mord mellan 1973 och 1999.

Hopkins sa att hans tjänst inkluderade att ta bort människor som ansågs vara en "fara, ett hot mot den nationella säkerheten."

När han tjänade landet utbildades han som ammunitionsexpert och hävdar att han också användes i mord som inkluderade mord genom förgiftning med olika kemikalier.

Den pensionerade mördaren sa att han arbetade som en del av en cell med sju operatörer som fick i uppdrag att leda politiska mord. Många av de mest hemliga offren var journalister, politiker, aktivister, partiledare, men Hopkins sa att prinsessan Diana var hans enda kvinnliga offer.

"Det var den enda ordern som kom direkt från kungliga huset."

På frågan om han kände sig skyldig till mordet på prinsessan sa han att han kände sig "ambivalent" och beskrev henne som en "vacker, godhjärtad" person vars liv plötsligt blev kort, men det var också en risk för kungliga huset . ”.

"Kungliga huset hade bevis för att hon skulle skilja sig från Charles."

"Hon visste för många kungliga hemligheter, hon hade fallit för dem och skulle avslöja många anklagelser."

"Min chef sa till mig att hon var tvungen att dö, han skulle ha fått en direkt order från prins Philipp, vi borde ha fått det att se ut som en olycka."

"Jag dödade aldrig en kvinna, inte ens en prinsessa förrän då, men jag följde order, jag gjorde det för drottningen och för landet."

"Operationen genomfördes under strikt kontroll av Buckingham Palace, i direkt samarbete med de officiella medierna."

På tal om konspiratörerna i pressen hävdar Hopkins att brittiska journalister lyder redaktörerna, som lyder oligarkerna, som vill ha kungliga led, så det finns ingen fri press i Storbritannien.

Hopkins sa att den främsta konspiratören i prinsessans mördande är prins Phillip, men han kommer aldrig att drabbas.

Om fallet någonsin undersökte nyckelvittnet saknas Hopkins chef för att han dog under misstänkta förhållanden år 2000.

När Hopkins frågades varför han inte avslöjade dessa saker tidigare sa han att han svor trohet mot kronan och drottningen.

”Vi kan inte vara opartiska när det gäller kungafamiljen. Du kommer att inse vilket öde jag skulle ha haft om jag hade förrådt. "

 

 
Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2021-05-06 22:20Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP