Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rim-rum 10



Prydnad

Varför rimmar du,
det är ju
gammaldags,
för att bara
vara
läsaren till lags?
Jag skriver gärna
för att sända
rimmen ända
till poetens himlastjärna
så dikter binds ihop
till hela
och där det hörs rop
att dela.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-03-18 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP