Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser på molnet

jag ser på himmelen.
jag ser på trädtopparna
vad finns där borta.
finns det evighetens ljus.
finns det mycket . finns det samma som på jorden-
jag vet inte finns där nu.
sitter och tänker jag gå till affären--
har ont i min fot. hur länge skall jag orka
strida med mig själv.att aldrig ge upp.
bara i minna tankar har varit vid evighetens port.
lucia 2018 på intensiven fick flera påsar blod,.
hade blödningar i minna tarmar .
dom trodde inte att jag skulle klara mig.
jag såg bara mörker mörker .
försvann i evighetens port .jag såg mitt guldkors lysa-
jag följde och följde hela tiden . till sist vaknade ja upp.
tog tid att komma tillbaka till livet ,
nu sitter jag här och tittar ut .
vad är mening med livet o döden -
minut för minut när är hela livet slut- skrev det nu.
är bara så arg på alla motgångar i livet av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-05-08 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP