Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rum för rim 2



Prydnad

En vers banal
ger ändå den som skriver
kval,
och driver
tankar tänkta
till ögon sänkta
mot underjorden.
Att skriva viktigt
är väl versens borden
om poeten skriver dikt på riktigt?

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-19 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP