Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Med rim 4



Prydnad

En galen vers
på tvärs
med goda smaken
höll mig uppe hela natten,
trött men vaken.
Först när jag fick fatt en
bok som tolkar drömmen
blev ljuset grönt
och jag kom ut ur mina gömmen
och somnar sedan skönt.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-11-25 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP