Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Med rim 7



Prydnad

Några rader sköra
hann jag göra,
skriva lätt
på enkelt sätt
innan orken tröt
och gubben bröt
löftet givet
att jobba hårt
så det blev skrivet.
Men livet är så svårt
att det söker spjärna
mot löften alltför gärna.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-16 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP