Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Med rim 9



Prydnad

Bonden längst i söder
har tre stora svin
som han alltid göder.
Han odlar bin
och lever gott
på honung,
han lever som en konung
i sitt slott.
Aldrig syns han svika
sina plikter,
dagarna är lika
med samma vikter.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-23 08:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tror inte nån dag är likadan för någon

du har dina tankar och känslor

kanske blir bonden glad

att grisarna har fått mer aptit en dag

eller att blommorna som gör den

godaste honungen blommar

som mest det året....

alla dagar är annorlunda

för alla

överallt

<3
2022-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP