Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en skosdunge.

en liten skogsdunge.
en liten fågelunge.
ett stort fågelbo-
att fåglar tro.
mycket sång och kvitter.
mäniskorns glädje och fnitter.
sjunger för oss alla som vill höra.
dom vill oss inte störa.
dom kommer med hemlighetens bud.
vi skall lyssna på deras ljud.
dom skall ge oss styrka alla .
när dom på oss kalla.
det är änglarna som styr.
när man om dom sig bryr.
tack för att ni finns för oss alla.
när ni på oss kalla
skrev 5.6 2020 på natten när jag stod och tittade ut-
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-11 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP