Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Nattprosa 12



Prydnad

Min hemkunskapslärarinna fräste åt mig:
"Du kan ju inte ens koka vatten!'

Idag lagar jag gärna mat. Också komplicerade rätter. Kan åthutningar ge positiv verkan?i


Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Kontakt och kontroll




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-31 08:00



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Bra rader i en snygg liten ruta
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP